23.02.2018  |  Sieviešu dienas rallijs, kreklu druka un vairāk

Sieviešu dienas rallijs 2018

Vai Tava komanda arī piedalās šī pavasara krāšņākajā un skaistākajā motorizētajā pasākumā, kur satiekas visas aktīvākās, radošākās daiļā dzimuma pārstāves – Sieviešu dienas rallijā 2018?!

Krekli, uzlīmes un citi drukas darbi Sieviešu rallijam 2018!

Vai Tava komanda arī piedalās šī pavasara krāšņākajā un skaistākajā motorizētajā pasākumā, kur satiekas visas aktīvākās, radošākās daiļā dzimuma pārstāves – Sieviešu dienas rallijā 2018?! Vai zināji, ka šis ir pasākuma jubilejas gads? Šogad tas notiks jau desmito reizi, kā arī tiks pretendēts uz Ginesa rekorda sasniegšanu - visvairāk dalībnieces sievietes motoru sporta pasākumā! Tas nozīmē tikai to, ka pasākumam pienācīgi jāsagatavojas! 😊

Ļauj Printmix drukas profesionāļu komandai palīdzēt radoši sapucēt Tavu komandu ar personalizētiem dalībnieču tērpiem un košām auto uzlīmēm, lai jūs būtu pilnībā gatavas doties īstā autobraukšanas piedzīvojumā!

Droši raksti un zvani mūsu atsaucīgajām projektu vadītājām! 😊
Kontaktinformāciju skaties šeit: Mūsu kontakti)

#SieviešuDiena #SieviešuDienasRallijs2018 #rallijs #GinesaRekords #krekli #Tkrekli #autouzlīmes #uzlīmes #womensday #rally #Tshirts #CarStickers #stickers

21.02.2017  |  Sieviešu dienas rallijs, kreklu druka un vairāk

Sagatavosim Jūsu komandu uz SIEVIEŠU DIENAS RALLIJU

Mūsu rallija plāns Jūsu komandai: aplīmēsim auto. Izgatavosim personalizētas uzlīmes/kartiņas. Apdrukāsim svārkus, legingus, krekliņus, jakas, džemperus un ... Arī cepurītes un lakatiņus. Rezultātā būsiet skaista komanda :)

Noformēsim jūsu komandu un auto Sieviešu rallijam!